Fjälläventyr - mer än bara hundspann

”Öva i Sälen” är den kanske viktigaste delen i vår affärsmodell. Att introducera äventyr på ett roligt, lättillgängligt och säkert sätt. Vårt mål är att sänka tröskeln för dig så att äventyret både känns närmre och mer överblickbart. Vi guidar året om, utgår oftast från Sälen men tar dig så långt som ditt mod och erfarenhet räcker. För även om vårt jobb är att utbilda och visa vägen, är det ändå du själv som måste våga ta stegen. Här hittar du några av våra populära resor och aktiviteter. Men givetvis är vi öppna för dina förslag och kan skräddarsy din drömresa eller expedition.

PROVA PÅ FJÄLLVANDRING MED TÄLTNATT

Gör din första natt i fjälltält till en oförglömlig upplevelse. Med våra kunniga guider blir första turen en minnesvärd och härlig tur utan stress och tillsammans med likasinnade.

Isklättra i Sälen

En pirrig, spännande och riktigt beroendeframkallande aktivitet där du med yxor och stegjärn tar dig upp för en vägg av is. Våra kunniga guider säkrar dig med topprep och broms och håller dig mätt och varm med öppen eld och grillad korv.

Upplev Fulufjällets nationalpark till fots

Fjällvandring ska vara kul, avslappnande och lagom äventyrligt. Följ med på en lärorik helgtur på Fulufjället med guider som visar dig pärlorna i nationalparken!

Kom igång och klippklättra

Klättring är en rogivande sport med hög fokus på nuet. All oro och tankar på vardagens andra problem är som bortblåsta på klippan. Klättringsutflykten som vi erbjuder passar äventyrare från 10 år. När krafterna börjar tryta och gör vi en paus lunch som lagas över en eld eller med stormkök.

Upplev Fulufjället från ett hundspann

Världens äldsta träd, Sveriges högsta vattenfall och fantastiska vyer. Utöver det utlovas bastu- och isvaksbad för den djärve

Paddla Packraft i Sälen

Frihet är en egen gummiflotte och en evigt strömmande å. Följ med våra guider ut på ett paddeläventyr i Sälens fjäll och skogar!