Fjälläventyr - mer än bara hundspann

Öva i Sälen är kanske den viktigaste delen i vår affärsmodell. Att introducera äventyr på ett roligt, lättillgängligt och säkert sätt. Vårt mål är att sänka trösken för dig så att äventyret både känns närmre och mer överblickbart. Vi guidar året om, utgår från Sälen men tar dig även så långt som ditt mod och erfarenhet räcker. För även om vårt jobb är att utbilda och visa vägen, är det ändå du själv som måste våga ta stegen. Här hittar du några av våra populära resor och aktiviteter. Men givetvis är vi öppna för dina förslag och kan skräddarsy din drömresa.

PROVA PÅ FJÄLLVANDRING MED TÄLTNATT

Gör din första natt i fjälltält till en oförglömlig upplevelse. Med våra kunniga guider blir första turen en minnesvärd och härlig tur utan stress och tillsammans med likasinnade.

Isklättra i Sälen

Lär dig klättra is i Sälen

Upplev Fulufjällets nationalpark till fots

Fjällvandring ska vara kul, avslappnande och lagom äventyrligt. Följ med på en lärorik helgtur på Fulufjället med guider som visar dig pärlorna i nationalparken!

Äventyrsvecka i Sälen

Ta med familjen på spännande äventyrsvecka. Lär dig något nytt och njut av natur, djur och likasinnade.

Upplev Fulufjället från ett hundspann

Världens äldsta träd, Sveriges högsta vattenfall och fantastiska vyer. Utöver det utlovas bastu- och isvaksbad för den djärve

Skräddarsydda mountainbikeresor i Norge

Från topp till fjord i Norge på en mtb. Låt oss hjälpa dig till dröm-stigcykling i vårt vackra grannland.