Guidad fjällpromenad från Gammelgården

Följ med Fjälläventyrs guider på en lärorik promenad i Sälenfjällen. Vi möts vid Gammelgården Hotell och Restaurang och går en tur i fjällmarkerna utanför dörren. Detta är ett bra tillfälle att bekanta sig med Sälenfjällens omgivningar och lära sig mer om den lokala floran, faunan och fjällens spännande historia.

På turen följer i regel några slädhundar med, om du vill får du gärna ta kopplet och bekanta dig med en sommarledig husky.

Boka din upplevelse direkt online

Guider

Lisa Carlson

Fjällguide

Kombinerar nyfikenhet med lugn, pannben med empati och har en fantastisk hand med hundarna. Trivs sommartid bäst med tältet på ryggen eller med en paddel i handen.

lisa@fjallaventyr.com

Ida Thomstad

Fjällguide, Certifierad WRT Pro

Oppvokst i en forsvarsfamilie med forkjærlighet for eventyr. Overlevelse i naturen, klatring og alle typen skikjøring har vært en stor del av mitt liv.

+4799035821
ida@fjallaventyr.com

Christian Ekstrand

Fjällguide och eventansvarig

Christian är en go å glad gubbe från västkusten som efter många år i restaurang miljö äntligen hittat ut i skog och natur. Har studerat Outdoor Adventure Management i USA, WRT PRO, Quiz vinnare.

+46 280 210 11
christian@fjallaventyr.com

Björn Olsson

Fjällguide / cykelinstruktör, certifierad WFR, WRT Pro

Passionerad fjällromantiker från Stockholm som tagit sig i kragen och bytt bjudluncher mot de fria vidderna. Cyklat mountainbike i hela sitt liv och fallit pladask för packrafting de senaste åren.

+46 280 210 11
bjorn@fjallaventyr.com

Ludwig Lind

Grundare och VD sedan 2002. Musher, Fotograf, Äventyrare, certifierad Wilderness First Responder

Född och uppvuxen i Sälen och tredje generationens upplevelse-entreprenör. Passionerad hundförare "musher" och äventyrare sedan 1988. "Det jag älskar med Fjälläventyr är den känsla som skapas av kombination av natur, djur och där likasinnade möts för att prova något nytt för första gången."

+46 280 210 11
ludwig@fjallaventyr.com

Vanliga frågor och svar

HUR SKA JAG KLÄ MIG?

Vädret i bergen växlar fort och det är viktigt att vara förberedd. Klä dig enligt lagerprincipen och undvik bomull närmast kroppen. En värmande tröja och regnjacka kan vara skönt . Välj gärna kängor med lite högre skaft eller grövre gymnastikskor. Glöm inte solskyddsfaktor, samt insektsmedel. Solglasögon kan vara gott att använda.

VAD HÄNDER OM DET BLIR DÅLIGT VÄDER?

Vi anpassar våra resor och utflykter i bästa mån efter väder och vind. Vissa aktiviteter kan komma att ändras pga av väder.

FÅR BARN FÖLJA MED?

En utmärkt aktivitet att ta med barnen på!

TIPS PÅ BOENDE I NÄRHETEN

https://www.hogis.se/

https://www.gammelgarden.se/

Vi möts vid Gammelgården