Öringfiske i Skottland

Starta årets flugfiske i stil med oss, öringfiske i Skottland! Redan i mars börjar de första dagsländorna kläcka, i april är det i full gång. Vid foten av högländerna, bland destillerier, slott, legendariska älvar och, för en flugfiskare, historisk mark fiskar vi det bästa Skottland har att erbjuda av öringfiske. Din värd och guide tar hand om er, bjuder på sin kunskap om området och fisket.

Våra paket inkluderar flyg (från Stockholm eller Köpenhamn, önskas flyg från Göteborg kontakta oss), transfer, boende, mat /från middag ankomstdagen till frukost avresedagen) besök vid whisky destilleri inkl provsmakning, fiskekort samt alla transporter på plats. Tillkommer gör dryck samt eventuell publunch.

PRIS OCH DATUM

Pris: 17990 kr/person

Datum 2018: Sugen på september? Kontakta oss.
Datum 2019: 16-21 april, 23-30 april

Boka nu, maila info@fjallaventyr.com

Är ni en grupp som vill åka tillsammans ett specifikt annat datum?
Maila oss för skräddarsydda paket!

Inför din fiskeresa

Varför resa med Fjälläventyr?

Våra guider är passionerade, professionella och certifierade flugfiskeguider och har lång erfarenhet av fisket i Skottland. Din guide är där för din skull, inte för att fiska själv. Vi håller dig borta från ”turist-poolerna” och visar dig det bästa Skottland har att erbjuda. Fjälläventyr har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet.

Hur ska jag klä mig?

Vädret i bergen växlar fort och det är viktigt att vara förberedd. Klä dig enligt lagerprincipen och undvik bomull närmast kroppen. En värmande tröja och vadarjacka/regnjacka är praktiskt.

Vad ska jag ha med mig?

Flugfiskeutrustning i klass 4-6, vadare, tafsmaterial, flugor, lämpliga kläder. Närmare förslag på utrustning skickas ut tillsammans med bokningsbekräftelsen.

Vad händer om det blir dåligt väder?

Vi anpassar vårt fiske efter rådande förhållanden och försöker alltid oavsett vattenstånd hitta fiskbart vatten.

Får barn följa med?

Vi välkomnar ungdomar från 16 år i målsmans sällskap.

Vilka försäkringar gäller?

Allt flugfiske sker under egen risk så era egna försäkringar är gällande.

Vart flyger vi ifrån?

Inkluderat i priset är flyg tur & retur från Stockholm, Köpenhamn eller Oslo. Önskar du flyga från annan ort, kontakta oss gärna för tillgänglighet och prisförslag.