Hundspann, ett Fjälläventyr med anor

Det är något speciellt med hundspann. Genom århundraden har samarbetet mellan människa och hund haft en livsviktig roll. För hundra år sedan handlade det om överlevnad. Nu låter hundspann dig leva på riktigt. Färdas tyst och upplev naturen på ett betydligt närmare vis. I Sälen kan du följa med på våra familjeanpassade turer till de mysiga fjällserveringarna. Är du på jakt efter ett äventyr med vinterkänsla följer du med på ett riktigt äventyr till Fulufjällets Nationalpark. Långt ifrån vardagens stress och uppkoppling, får du njuta av vildmarken, fjällen, hundarna och kanske ett svalkande dopp i en isvak efter bastun….

Tredagarstur med Hundspann

Ett riktigt vinteräventyr i Nationalparken Fulufjället

Hundspann i Sälen

Spännande turer med hundspann i Sälen

Hyr en hund i Sälen

Hundar älskar lek, motion och kärleksfullt sällskap. Ge din semester lite mer av det!

Följ med på vår höstträning

Träffa våra hundar off-season och följ med bakom kulisserna när våra hjältar förbereds inför en säsong framför släden.

Boka din hundspannstur direkt online

Vårt bokningssystem bygger på att du först väljer antal slädar. En släde rymmer max 2 vuxna och 2 barn (ca 240 kg last). Därefter väljer du hur många personer inklusive barn du vill boka in. Barn under 2 år åker gratis. Se till att de är ordentligt skyddade mot väder med åkpåse eller extra täcke/filt. För att slädarna ska gå så jämnt som möjligt ber vi dig inte välja fler slädar än ni behöver.

Vi reserverar oss också rätten att fördela gästerna enligt vad som blir bäst för turen. Vi kombinerar dock i regel inte olika sällskap.

Om du vill välja till avbokningsskydd, välj då enligt hur många slädar ni bokar, ett avbokningskydd=1 släde

Loading…

Karta

Här startar våra fjällturer med hundspann