Upplev Sälen bortom pisterna

Våra guidade fjällturer bygger på att med hjälp av skotern ta dig på ett säkert sätt bortom pisterna och visa dig de fantastiska natur- och fjällområdena som Sälen har att erbjuda. När du anländer till vår startplats förser vi dig med hjälm innan vi går igenom skotrarna, körteknik och informerar om regler för att du ska känna dig säker innan avfärd. Hjälmen har ett visir men är det kallt eller blåsigt rekommenderar vi att man tar med sig en tunn mössa eller balaklava för att ha under hjälmen.

För att få köra skoter på en guidad tur krävs som lägst EU-mopedkort och därför fungerar givetvis också behörighet B på ett vanligt körkort.

 

Guidad skotertur 1,5 timme

Våra skoterturer startar ovanför trädgränsen så vi kommer direkt upp på fjället! Vår fjälltur på 1,5 timme passar de flesta och många som möter upp har ingen tidigare erfarenhet av skoterkörning.

Guidad skotertur 2,5 timme

Våra 2,5 timesturer kan absolut köras utan tidigare erfarenhet men riktar sig främst till dig som vill åka en längre tur med skoter – och enligt gruppens önskemål också kanske hinna med en längre fika vid en av fjällets mysiga serveringar

Specialturer med skoter för större grupper

För specialturer för fler än 4 skotrar, klicka här