Vi som arbetar med Fjälläventyr

Vi vill på intet vis förringa de närmare 80 polarhundarna som dagligen tränas och ser till att våra gäster får komma ut på våra vackra fjäll. De är hjärtat i företaget och förtjänar lika stort utrymme här som de guider som tränar och sköter om dem. Bilder kommer säker inom kort!

Fjällguider

Ludwig Lind

Grundare och VD sedan 2002. Föreläsare.

Född och uppvuxen i Sälen och tredje generationen som arbetar med upplevelser. Har kört hundspann sedan 1988 och tog över Fjälläventyr 2002. Brinner för att ta med människor ut på äventyr, oavsett var i världen.

ludwig@fjallaventyr.com

Henrik Wallberg

Flugfiskeguide/Administratör/Fjällguide

Mr Flugfiske ansvarar för våra bokningar och håller till på så väl fjället som i vår butik på Lindvallen, Nordic Adventure. Flugfiskeguide lika hemma i Sloveniens dalgångar, Skottlands högländer och västkusten som Norges fjällvärd, tar sin tillflykt till Sälen på vintrarna.

henrik@fjallaventyr.com

Björn Olsson

Fjällguide

Passionerad fjällcyklist från Stockholm som lämnat karriär, sjöglimt och bjudluncher till förmån för de fria vidderna och gulasch i termos.

bjorn@fjallaventyr.com

Mikael Löfgren

Hundskötare

Malungsbo som flyttade till Sälen för ett liv med hundar.  Arbetar dagligen med Fjälläventyrs alla hundar. Mickes högsäsong är defintitivt sommaren då flertalet hundar förbereds för att följa med familjer på fjällturer.

ml@fjallaventyr.com

Andreas Öst

Fjällguide

Passionerad surfare oavsett årstid och underlag. Det finns bara en sak som kan toppa ett bra puderdump… och det är lunchen.

andreas@fjallaventyr.com

Joel Gustavsson

Fjäll & fiskeguide

Dala-Flodas finest i egen hög person. Låt dig inte luras av hans ungdomliga yttre – med ett flugspö i handen får han den mest garvade att häpna.

joel@fjallaventyr.com