Arbeta hos oss

Vår största tillgång är den samlade kompetensen bakom våra medarbetare och där ligger också vår framgång. Har du ett specialområde som du vill nå ut med? Är du intresserad av börja med något nytt och flytta till fjällvärlden? Kanske är du bara ett mail ifrån ett helt nytt liv som Fjälläventyrare. Vi är ett växande företag som lever för att skapa nya upplevelser och äventyr för våra gäster. Om du är det ens det minsta sugen, tveka inte att skicka in en arbetsansökan till info@fjallaventyr.com.

Anslut till vår ledningsgrupp

Vill du vara med och leda ett expansivt guideföretag? Söker du något annat, något nytt och där du verkligen kan vara med om en spännande resa.  Kanske dags att byta livstil och komma närmare natur, djur och fjäll?

Fjälläventyr letar just nu med ljus och lykta efter dig som kommer vara med i ledningsgruppen som administrativ ledare och konferensansvarig. Är du utmanad av att delaktigt leda ett dynamiskt guideföretag med resor och aktiviteter både när och fjärran?

Vi vill att du är van att ha många bollar i luften men framförallt värdesätter struktur och att färdigställa projekt utan lösa ändar.

Dina arbetsuppgifter är:

– Administration och CRM
– Grupp och Konferensansvar
– Övergripande budgetansvar för verksamhet och enskilda projekt
– Ansvar för löpande ekonomi
– Administration av företagets hemsidor och sociala medier


Beskrivning av kvalifikationer:

Det finns en mängd kvalifikationer som både krävs och är meriterande. Och du som är rätt för den här tjänsten vet vilka. Övertyga oss!

Vänligen skicka in

CV med bild till info@fjallaventyr.com.

VD, Nordic Adventure

Nu är det dags att knoppa av Fjälläventyrs egna skötebarn, Nordic Adventure – kläder och utrustning för ett passionerat liv i fjällen. Den vi söker har tidigare erfarenhet med både e-handel och butik och brinner liksom vi för både funktion och livstilen.

Det här är en helårstjänst med fria tyglar att ta affärskonceptet mot nya höjder.

Skicka ditt CV till info@nordicadventure.com

Praktik

ATT PRAKTISERA PÅ FJÄLLÄVENTYR

Fjälläventyr är ett upplevelseföretag i Sälen, som inspirerar, skapar och utför upplevelser med naturen i fokus. Läs gärna mer om företaget på www.fjallaventyr.com.

Vi har varje år mängder med praktikansökningar men endast ett begränsat antal platser. Det är därför viktigt att just du ansöker om praktik i god tid. 

FJÄLLÄVENTYRS PRAKTIKOMRÅDEN

Hundspann inkl hundskötsel

Grupp- och konferensarrangemang

Administration, bokning & marknadsföring

Friluftsbutik

Vi ser gärna att du söker praktikplats för hela vår verksamhet då du får en bra möjlighet att få nya kunskaper och erfarenheter!

TIPS!

Vi har några praktikplatser kvar för er som har praktik nu under hösten, kontakta oss för mer information.

Vänligen återkom till oss med din ansökan så snart som möjligt då vi redan nu är fullbokade vissa veckor.

VÄNLIGEN SKICKA IN

CV med bild

Personligt brev där du även uppger vad du vill ha ut av din praktik (specificera också inom vilka områden du önskar praktisera)

BOENDE

Innan du söker behöver du säkerställa att du har någonstans att bo. Sälsäterns Fjällgård erbjuder enkla boenden i närheten av din praktik.

Skicka in din ansökan till info@fjallaventyr.com redan nu och märk ”praktik”.

Här kan du dessutom ladda ner vår Praktikanthandbok för att förbereda dig inför din praktik.

Praktikanthandbok