Arbeta hos oss

Vår största tillgång är den samlade kompetensen bakom våra medarbetare och där ligger också vår framgång. Har du ett specialområde som du vill nå ut med? Är du intresserad av börja med något nytt och flytta till fjällvärlden? Kanske är du bara ett mail ifrån ett helt nytt liv som Fjälläventyrare. Vi är ett växande företag som lever för att skapa nya upplevelser och äventyr för våra gäster. Om du är det ens det minsta sugen, tveka inte att skicka in en arbetsansökan till info@fjallaventyr.com.

Praktik

ATT PRAKTISERA PÅ FJÄLLÄVENTYR

Fjälläventyr är ett upplevelseföretag i Sälen, som inspirerar, skapar och utför upplevelser med naturen i fokus. Läs gärna mer om företaget på www.fjallaventyr.com.

Vi har varje år mängder med praktikansökningar men endast ett begränsat antal platser. Det är därför viktigt att just du ansöker om praktik i god tid. 

FJÄLLÄVENTYRS PRAKTIKOMRÅDEN

Hundspann inkl hundskötsel

Grupp- och konferensarrangemang

Administration, bokning & marknadsföring

Friluftsbutik

Vi ser gärna att du söker praktikplats för hela vår verksamhet då du får en bra möjlighet att få nya kunskaper och erfarenheter!

TIPS!

Vi har några praktikplatser kvar för er som har praktik nu under hösten, kontakta oss för mer information.

Vänligen återkom till oss med din ansökan så snart som möjligt då vi redan nu är fullbokade vissa veckor.

VÄNLIGEN SKICKA IN

CV med bild

Personligt brev där du även uppger vad du vill ha ut av din praktik (specificera också inom vilka områden du önskar praktisera)

BOENDE

Om du inte har något eget boende i Sälen finns det möjlighet att hyra in sig i ett boende i centrala Lindvallen. Uppge att du önskar hyra boende vid din ansökan!

Skicka in din ansökan till info@fjallaventyr.com redan nu och märk ”praktik”.