Arbeta hos oss

Vår största tillgång är den samlade kompetensen bakom våra medarbetare och där ligger också vår framgång. Har du ett specialområde som du vill nå ut med? Är du intresserad av börja med något nytt och flytta till fjällvärlden? Kanske är du bara ett mail ifrån ett helt nytt liv som Fjälläventyrare. Vi är ett växande företag som lever för att skapa nya upplevelser och äventyr för våra gäster. Om du är det ens det minsta sugen, tveka inte att skicka in en arbetsansökan till info@fjallaventyr.com.

Anslut till vår ledningsgrupp

Vill du vara med och leda ett expansivt guideföretag? Söker du något annat, något nytt och där du verkligen kan vara med om en spännande resa. Kanske dags att byta livstil och komma närmare natur, djur och fjäll?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service, gärna som fjällguide eller liknande. Är du utmanad av att delaktigt leda ett dynamiskt guideföretag med resor och aktiviteter både när och fjärran?

Vi vill att du är van med att ha många bollar i luften men framförallt värdesätter struktur och att färdigställa projekt utan lösa ändar.

Dina arbetsuppgifter är:

– Guidade turer med hundspann, cykling, paddling och vandring
– Grupp och Konferens arrangemang
– Administration av företagets hemsidor och sociala medier
– Administration och bokning
– Webbhandel och butik

Beskrivning av kvalifikationer:

Tjänsten kräver att du är fysiskt stark och gillar långa dagar utomhus. Men också att du har erfarenhet av basprogram som Office-paketen. Bild och filmredigeringsprogram är givetvis ett plus. Flytande engelska och svenska i både tal och skrift. Som person letar du lösningar hellre än problem och som ledare entusiasmerar du dina kollegor med energi och målmedvetenhet.

Vänligen skicka in

CV med bild till info@fjallaventyr.com.

Cykelmekaniker / Guide

Fjälläventyr är ett snabbväxande guideföretag i Sälen med verksamhet året runt. Till sommaren 2021 satsar vi stenhårt på guidade cykelupplevelser och uthyrning av traktens, ja kanske Sveriges finaste mountainbikes från Trek och Commençal. Vi söker för sommaren 2021 en cykelmekaniker med hög servicevilja och brinnande intresse för mountainbike. Tjänsten är bred och innebär såväl arbete med cykelservice som guidning och kurser, uthyrning och försäljning samt planering och transporter. Säsongen är

Vi är ett litet team i en snabbt växande organisation där alla förväntas att vilja lära sig och utvecklas i högt tempo. Vi söker den som vill vara med och bygga en uthyrningsverksamhet med tillhörande cykelmekaniska utmaningar. Du behöver vara väldigt intresserad i att skruva cykel, serva dämpare och planera underhåll för vår fantastiska flotta med hyrcyklar. I tillägg möter du kunder, hyr ut och tar emot cyklar och säljer tillbehör och tjänster vid en av våra hyrlokaler på Högfjället eller i Lindvallen. En arbetsvecka kan även innefatta att genomföra guidade mtb-turer och kurser med gäster, shuttling (hämtning och lämning av cykelgäster) samt transport av lager mellan utyrningsadresserna.

Krav och önskemål

  • Du ska ha tidigare erfarenhet av underhåll och service av moderna mountainbikes. Det innefattar felsökning, broms- och växelservice, dämparservice, ram- och lagerrenoveringar med mera.
  • Önskvärt är erfarenhet av el-cyklar – är du certifierad på att skruva elmotorer från Shimano och/eller Bosch är det ett stort plus.
  • Du är en serviceinriktad och stresstålig problemlösare
  • Du har B-körkort
  • Du är själv aktiv cyklist, arbetat med guidning och grupper eller vill lära dig.
  • Ha grundläggande datorvana – vi arbetar mycket med digitala system.
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Vänligen skicka in

CV med bild till info@fjallaventyr.com.

VD, Nordic Adventure

Nu är det dags att knoppa av Fjälläventyrs egna skötebarn, Nordic Adventure – kläder och utrustning för ett passionerat liv i fjällen. Den vi söker har tidigare erfarenhet med både e-handel och butik och brinner liksom vi för både funktion och livstilen.

Det här är en helårstjänst med fria tyglar att ta affärskonceptet mot nya höjder.

Skicka ditt CV till info@nordicadventure.com

Praktik

ATT PRAKTISERA PÅ FJÄLLÄVENTYR

Fjälläventyr är ett upplevelseföretag i Sälen, som inspirerar, skapar och utför upplevelser med naturen i fokus. Läs gärna mer om företaget på www.fjallaventyr.com.

Vi har varje år mängder med praktikansökningar men endast ett begränsat antal platser. Det är därför viktigt att just du ansöker om praktik i god tid. 

FJÄLLÄVENTYRS PRAKTIKOMRÅDEN

Hundspann inkl hundskötsel

Grupp- och konferensarrangemang

Administration, bokning & marknadsföring

Friluftsbutik

Vi ser gärna att du söker praktikplats för hela vår verksamhet då du får en bra möjlighet att få nya kunskaper och erfarenheter!

TIPS!

Vi har några praktikplatser kvar för er som har praktik nu under hösten, kontakta oss för mer information.

Vänligen återkom till oss med din ansökan så snart som möjligt då vi redan nu är fullbokade vissa veckor.

VÄNLIGEN SKICKA IN

CV med bild

Personligt brev där du även uppger vad du vill ha ut av din praktik (specificera också inom vilka områden du önskar praktisera)

BOENDE

Innan du söker behöver du säkerställa att du har någonstans att bo. Sälsäterns Fjällgård erbjuder enkla boenden i närheten av din praktik.

Skicka in din ansökan till info@fjallaventyr.com redan nu och märk ”praktik”.

Här kan du dessutom ladda ner vår Praktikanthandbok för att förbereda dig inför din praktik.

Praktikanthandbok