Run To The Hills

En tuff och utmanande tävling i fjällmiljö, för såväl kropp som hjärna! Banan bygger på tre nivåer samtidigt, Gå- lunka och spring eller blått, rött, svart för att ta nåt som vi fjällfarare förstår. Deltagarna har på förhand anmält sig till en nivå som de känner sig bekväma med, därefter indelade i lag. Lagen som anmält sig i "Gå"-nivån får en utmaning som innebär korta transporter men utmanande tankenötter att lösa tillsammans. "Lunka"-gruppen måste ta sig lite längre lite snabbare, och dessutom leta, klättra och samarbeta för att lösa stationerna. "Spring"-lagen kommer få ett rejält träningspass i deras jakt efter stationerna på fjället. När respektive lag tagit sina egna nivås stationer får de börja lösa de andra nivåernas utmaningar. Denna övning är anpassad för stora grupper med deltagare som har en bredd i sina fysiska förmågor, med ett noga uträknat poängsystem som gör att lagen på så jämna villkor som möjligt kan tävla mot varandra. Dessutom är banans olika stationer utspridda på ett sätt att lagen dels behöver tänka strategiskt i hur de ska komma runt fortast, ock så kommer de ofta ha kontakt med lag ur alla nivåer på väg mot sina stationer vilket vi märkt är positivt ur ett socialt perspektiv.

Lagen får ett kartkompendium och en ryggsäck att lägga drycker och förstärkningsplagg, att bära med sig längs banan.

Lägg gärna till extra dryck för deltagarna, samt en energidepå längs banan. Vi har exempelvis arrangerat en juicebar med reggae-tema mitt på kalfjället!

Priserna gäller en bana vid Högfjället i Sälen, önskar ni annan adress är det såklart genomförbart men priset kan bli annorlunda.

Svårighetsgrad lätt - medel - avancerad
Tid 2-3 timmar
Pris från 700 kr/deltagare
Antal deltagare 100 - 500
Utrustning efter väder och vind

Build a boat

Skapa ihop och be för att den flyter

Downhill kurs – nybörjare

Fartfylld utförsåkning på mountainbike

Fikapaus i Hundparken

Fika paus i Hundparken

Fjällvandring

En perfekt paus under er konferensdag

Highland Maze

En geografisk frågelabyrint

Höstträna våra draghundar

Följ med och träna våra fyrbenta hjältar

Iskulptering

Skapa först i fantasin sen i verkligheten

Klara, färdiga, laga

En matlagningsaktivitet i fjällmiljö!

Klättring

Klippklättring introduktion

MTB Stigcykling – MEDEL

Vi startar ovanför trädgränsen eller tar liften upp på fjället.

MTB Stigcykling – NYBÖRJARE

Vi lär oss grunderna i fjällcykling

Mountain Mission

Tipsrunda, skattjakt och teambuilding i ett