Highland Gathering

Sälen är ett populärt resmål året om men har du verkligen sett dess fulla potential? Highland Gathering är ett koncept där vi har samlat ihop de mest annorlunda, fartfyllda och spännande koncept Sälen har att erbjuda när snön har smält. Upplev vilda Sälen såsom vi guider gör det!

Säsong Juli - september
Tid 4 nätter
Pris fr 6 900 kr/person
Deltagare 6-40 personer
Utrustning Efter väder och vind
Boende Hotell eller stugor enligt överenskommelse

Låt Sälen släppa loss sina fulla potential! Vi börjar med frukost och samling på hotellet/stugan innan dagens äventyr börjar.

Varje dag innehåller nya äventyr! Rafting i Trysilelva, Flugfiskekurser med professionella guider, vandringsturer med våra underbara huskies till fjällets smultronställen där vi tillsammans lagar en härlig lunch över en eld. Vi cyklar downhill och lär oss grunderna i det eller väljer elcyklar för att ta oss över fjället till Vålbrändans vackra fäbodvall. Aktiviteterna är inte spikade utan det gör vi ihop och efter bästa väderförutsättningarna. Under en av eftermiddagarna upplever ni Sälens Fjällbryggeri med en guidad tur och provsmakning följt av middag bland tankar och fat eller i restaurangen Gustavs Kök & Bar.

Fjälläventyr skräddarsyr utomhusaktiviteterna i nära samarbete med er för att ni ska få ut maximalt av upplevelsen, såväl till nytta som nöje för hela gruppen.

Detta ingår:

  • Boende i del av dubbelrum på Gammelgården, Olarsgården eller Ski Lodge i Lindvallen. Alternativt bo tillsammans i en större stuga.
  • Frukostbuffé fyra dagar.
  • Tre utomhusaktiviteter
  • Tre utomhusluncher
  • Fyra middagar. Var beslutar vi tillsammans beroende på boendealternativ och önskemål.
  • Guidad tur med provsmakning på Sälens Fjällbryggeri.

Exemplet ovan är baserad på en grupp om 6 personer,. Boendeform, mat och aktiviteter skräddarsys för att tillgodose gruppens behov och önskemål.

Highland Gathering

En fullmatad äventyrshelg i Sälen

Höstweekend i fjällen

Rivstarta hösten med konferens i Sälen

Vålbrändans fäbodvall

Vålbrändan - vår basecamp sedan 30 år