Konferens

Rivstarta hösten meden weekend i fjällen.

Hösten är en underbar tid i fjällen. Luften är klar, färgerna är fantastiska och tempot är avslappnat mellan sommaren och vintern. Här finns tid för att mötas och rum för att utvecklas. Vi erbjuder skräddarsydda höstkonferenser med helpension och aktiviteter i Sälen för 8 till 40 personer.

Säsong Augusti - december
Tid 4 dagar
Pris fr 6 900 kr/person
Deltagare 8-40 personer
Utrustning Efter väder och vind
Boende Hotell eller stugor enligt överenskommelse

Släpp loss er fulla potential med fjällens sprakande höstfärger som fond, vi hjälper er att planera och paketera er höstkonferens eller kick-off i Sälenfjällen när de är som vackrast. Ni bor tillsammans i hotell eller stugor och genomför konferenspassen i någon av Sälens moderna anläggningar, varvat med utomhusaktiviteter där ni får chans att utvecklas tillsammans under roliga former. Vi tar gärna emot grupper mellan 8 och 40 personer från Sverige eller världen och vi ser till att er vistelse blir produktiv, kreativ och stimulerande.

Första dagen anländer ni och hinner konferera under eftermiddagen för att avrunda med en tvårätters middag på lokala specialiteter. Efter en mysig frukost andra dagen fortsätter ni med möten fram till lunch, eftermiddagen tillbringas med stimulerande gruppaktiviteter på fjället för att avslutas med middag på ert hotell eller en av Sälens gemytliga restauranger.
Dag tre startar ni i konferensrummet för att sedan tillbringa några timmar utomhus, denna gång med en frisk vandring med gofika och kokkaffe eller en utmanande tävling. Senare på eftermiddagen upplever ni Sälens Fjällbryggeri med en guidad tur och provsmakning följt av middag bland tankar och fat eller i restaurangen Gustavs Kök & Bar. Fjärde dagen äter ni frukost tillsammans innan färden vänder hemåt igen.

Fjälläventyr skräddarsyr utomhusaktiviteterna i nära samarbete med er för att ni ska få ut maximalt av upplevelsen, såväl till nytta som nöje för hela gruppen.

Detta ingår:

  • Boende i del av dubbelrum på Gammelgården, Olarsgården eller Ski Lodge i Lindvallen. Alternativt bo tillsammans i en större stuga.
  • Frukostbuffé tre dagar.
  • Tre halvdagar i konferensrum i anslutning till ert boende.
  • Två utomhusaktiviteter; teambuildande, tävlingsinriktade eller med fokus på natur och frid beroende på era önskemål och ambitioner med konferensen.
  • Tre luncher, ute och inne.
  • tre middagar. Var beslutar vi tillsammans beroende på boendealternativ och önskemål.
  • Guidad tur med provsmakning på Sälens Fjällbryggeri.

Exemplet ovan är baserad på en grupp om 20 personer,. Boendeform, mat och aktiviteter skräddarsys för att tillgodose ditt företags behov och önskemål, det är viktigt för både er och oss att ni lämnar Sälen nöjda, glada och med ny energi för er verksamhet.

Highland Gathering

En fullmatad äventyrshelg i Sälen

Höstweekend i fjällen

Rivstarta hösten med konferens i Sälen

Vålbrändans fäbodvall

Vålbrändan - vår basecamp sedan 30 år