Upplev fjällen till fots

Fjällvandring ska vara kul, avkopplande och lagom utmanande. Med rätt kunskap och utrustning är en tur till fots i den svenska fjällvärlden ett idag närmast unikt sätt att uppleva nuet, långt från telefonmaster och trafik. Vi hyr dig utrustningen du behöver och förmedlar kunskaper i att bruka den rätt, och guidar dig till fjällens dolda guldkorn.

Våra guidade turer går i Dalarnas fjäll och skogar. Vi låter dig träffa likasinnade och vi brinner för att låta er komma närmare naturen på ett säkert och uppfriskande sätt medan vi lär er de grunder ni behöver för att så småningom uppleva Nordens vildmark på egen hand.

Vi hyr ut och säljer utrustning från marknadens främsta tillverkare och har valt ett sortiment som kombinerar hög slitstyrka och låg vikt, grejer du kan lita på i många år framöver om du väljer att köpa något av oss.

Välkommen till fjälls!

LÄR DIG PADDLA PACKRAFT I SÄLEN

Frihet är en egen gummiflotte och en evigt strömmande å. Följ med våra guider ut på ett paddeläventyr i Sälens fjäll och skogar!

HYR FJÄLLUTRUSTNING HOS OSS

Unna dig avslappning i fjällvärlden. Packa ryggsäcken med tält, sovsäck och kök och ge dig ut! Vi har grejerna till turen.

Prova på fjällvandring med tältnatt

Gör din första natt i fjälltält till en oförglömlig upplevelse. Med våra kunniga guider blir första turen en minnesvärd och härlig tur utan stress och tillsammans med likasinnade.